Potrivit automarket.ro, noul model este o imbunatatire a celei mai bine vandut model european. Cum noul Golf 8 va fi lansat abia in 2019, cei de la Volkswagen pregatesc un facelift al lui Golf 7.

Exteriorul va ramane in stilul clasic, insa vor exista schimbari majore la interior, unde designerii vor introduce un display Virtual Cockpit de 12.5 inch. Totodata, vor fi incluite easurile clasice de bord, urmând sa fie element opţional pe noul model..

Si display-ul central va avea o diagonala de 9.5 inch in format 16:9 si va oferi posibilitatea de a comanda funcţiile de baza ale sistemului multimedia prin gesturi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totodata, noul Golf vor avea posibilitatea de a rula semi-autonom. Viteza maxima este insa de 40 de k,/h in traficul aglomerat.

O alta schimbare majora este inlocuirea motoarelor 1.2 TSI cu 1.0 Turbo. Se vorbeste si de versiuni imbunataţite ale cunoscutelor motoare pe benzina de 1.4 litri turbo. Jurnalistii britanici susţin ca varianta Golf GTI va ave asub capota acelasi 2.0 Turbo, modificat insa pentru a scoate mai mulţi cai decât se intâmpla acum, când dezvolta 220, respectiv 230 CP in versiune Performance.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si