Temperaturile de peste 15 grade i-au adus pe turiști pe litoralul românesc. Mulți au ales să meargă la cherhanale, încă de la deschidere, pentru a se bucura d e diferite gustări. De la platouri cu icre, calamar, midii pane și pește afumat, apoi apetitutul clienților s-a deschis și pentru ciorbele pescărești.

Citește și: VIDEO- Vita Black Angus, pe placul românilor

Cherhanalele au fost luate cu asalt de turiști

Reporter: ”Ce v-ați comandat?”

Turist: ”Storceag. Am mâncat și săptămâna trecută, este bun și foarte bine făcut.”

Românii nu au putut să plece fără să mânănce ciorbă. Bucătarii au pregătit oale întregi, pentru a ajunge la toți doritorii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Bucătar: ”Am pregătit 100 de litri de borș de pește, 50 de litri de perișoare din carne de pește, storceagul din sturion 50 de litri și saramura dobrogeană 40 de litri.”

La orele prânzului, restaurantele erau pline de turiști

La felul doi, scrumbia a fost vedeta. Pe plită sau prăjită, asezonată cu mujdei, lămâie și nelipsita mămăliguța. Nici crapul de baltă nu a lipsit de pe mese.

Reporter: ”Ce ați comandat?”

Turist: ”Crap prăjit, care e specialitatea casei, noi pentru asta venim.”

Pentru a gusta aceste preparate, majoritatea turiștilor au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru o masă liberă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si