Close sidebar
Close sidebar

Zeci de statii de metrou din Paris au fost inchise dupa ce ploi torentiale au provocat inundatii

Mai multe statii de metrou din Paris au fost inchise in noaptea de duminica spre luni, dupa ce au fost inundate in urma furtunilor violente care au afectat capitala franceza, relateaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aproximativ 20 de statii de metrou au fost inundate in urma ploilor torentiale care au afectat Parisul intre ora locala 21 (22 ora Romaniei) şi 23 (vineri, 1 ora Romaniei).

"Nu se fac opriri in statie", au anuntat administratorii mai multor statii pe Twitter.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

" Am primit aproape 1.700 de apeluri la Paris şi in jur de la inceputul furtunilor", a declarat in jurul orei locale 00.00 (1 ora Romaniei) purtatorul de cuvant al Pompierilor din Paris, locotenent-colonelul Yannis Destable.

"Am efectuat 37 de interventii, nu interventii majore, pentru scoaterea apei, infiltratii in subsoluri", a precizat el.

" Sectoarele cele mai grav afectate au fost Arondismentele al XIII-lea i al XV-lea din Paris şi Seine-Saint-Denis", a adaugat oficialul.

In cursul serii de duminica, Meteo France a emis cod portocaliu de furtuni pentru Paris şi departamente din Ile-de-France.

Alerta a fost ridicata in jurul miezului noptii (1 ora Romaniei).

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI