Zodii bune la pat: Fecioarele

Amantul perfect iese la iveala doar alaturi de femeia potrivita. Fecioarele calme te pot surprinde cu nopti toride, de neuitat. Cand nativii acestei zodii se simt in siguranta, vei vedea, cu adevarat, de ce sunt in stare.

Zodii bune la pat: Taurii

Ei sunt, prin definitie, amantii perfecti. Impulsivi, dar in acelasi timp foarte atenti la partenera, nu se lasa prada dorintelor de moment si se pregateste cu grija pentru fiecare intalnire astfel ca cea de langa el sa aiba parte de momente de neuitat.

Zodii bune la pat: Varsatorii

Sunt adevarate enciclopedii cand vine vorba de arta placerii. Cunosc in detaliu fiecare pozitie care te poate duce pe culmile placerii si sunt foarte atenti la limbajului trupului partenerei. Cu ei, cu siguranta, vei experimenta fiecare fantezie pe care nu ai avut curaj sa o pui in practica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si