Pentru a supravietui, cei 11 imigranti au fost nevoiti sa se hraneasca cu ciocolata belgiana transportata in autocamion, potrivit Digi24.

Politia a facut aceasta descoperire, dupa ce mai multi clienti ai unei cafenele din apropiere au auzit strigatele disperate si bataile in usa ale captivilor. Politia a ajuns de urgenta la fata locului, insa ofiterii s-au vazut nevoiti sa cheme echipajele de pompieri, deoarece lacatele remorcii erau lipite cu superglue.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Imediat dupa investigatiile medicale la care au fost supusi,  imigrantii au fost retinuti de autoritatile britanice pentru ca au patruns ilegal pe teritoriul Regatului Unit.

In august 2015, 71 de refugiati inghesuiti intr-un camion gasit pe o sosea din Austria au suferit o moarte cumplita, prin sufocare. Victimele, care erau inchise in containerul frigorific, puteau supravietui intr-un spatiu atat de restrans maxim trei ore, a explicat un expert in fata tribunalului din Kecskemet, in sudul Ungariei.

" Moartea survenita astfel prin sufocare a fost deosebit de chinuitoare", a spus medicul, citat de Agerpres.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si