Salvatorii continua sa caute supravietutori printre daramaturile cladirii din zona pietei Bhendi Bazar.

”Bilantul mortilor a crescut la 18, dupa ce mai multe cadavre au fost gasite. Bilantul este asteptat sa creasca in continuare”, a declarat un reprezentant al unitatii pentru situatii de urgenta din corporatia municipala Brihanmumbai, Tanaji Kamble.

De asemenea, 14 persoane ranite au fost transportate la spitalele din apropiere, iar autoritatile sunt de parere ca imobilul prabusit avea in jur de o suta de ani.

In acest moment nu exista informatii clare despre cate persoane ar putea sa fie blocate in continuare sub daramaturi, dar presa locala estimeaza ca pana la 20 de persoane sunt cautate de reprezentantii Fortei Nationale de Raspuns pentru Dezastre.

Bhendi Bazar este o piata aglomerata situata intr-o zona predominant musulmana din Mumbai. Ca multe alte locuri din metropola, aceasta piata este incredibil de aglomerata, plina de magazine, restaurante, chioscuri stradale cu mancare, cladiri vechi, blocuri cu chiriasi si noi apartamente luxoase, ridicate de dezvoltatorii imobiliari din India.

In vreme ce salvatorii se chinuiau sa ridice placile de beton pentru a ajunge la supravietuitorii blocati sub acestea, rudele disperate ale celor blocati ii rugau pe oficiali sa grabeasca operatiunile de salvare din Mumbai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”A fost un zgomot masiv. Nu am putut sa vedem nimic din cauza prafului si a fumului.

Dupa ce praful s-a asezat, am realizat ca s-a parbusit cladirea”, a declaray Amina Sheikh pentru televiziunea nationala NDTV.

De asemenea, cladirea s-a prabusit dupa ce metropola indiana a fost lovita de cele mai puternice ploi din ultimii 12 ani, care au luat deja viata a 11 persoane. Autoritatile locale suspecteaza ca ploile torentiale au slabit structura de rezistenta a cladirii si au dus la parbusirea acesteia in Bhendi Bazar.

Jurnalistii indieni au relatat ca o tragedie mai mare a fost evitata, intrucat un loc de joaca pentru copii exista in respectiva cladire, dar era inchis in momentul prabusirii. Asemenea prabusiri sunt din ce in ce mai comune in orasele indiene, in special in timpul musonului.

Citeste si: Un barbat a facut 66 de copii fara ca nevasta sa stie! "Asta e secretul meu, o sa-l duc cu mine in mormant"- Si pe sotia lui a lasat-o gravida de sase ori!

Ministrul Devendra Fadnavis a explicat ca autoritatile au declarat nesigura pentru locuire cladirea in urma cu mai multi ani.

”Locuitorii trebuiau sa evacueze cladirea, intrucat trebuia sa fie demolata din mai 2016.

Am cerut o investigatie si vor fi luate actiuni dure impotriva celor care se fac vinovati”, a precizat Fadnavis.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

In ultimele doua luni s-au prabusit trei cladiri in Mumbai.

Luna trecuta, 17 persoane si-au pierdut viata dupa prabusirea unei cladiri cu patru etaje din suburbia Ghatkopar.

SursaL News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si