Ancheta de la Caracal se complică, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete iar cadavrele le-a aruncat în Olt, respectiv Dâmbovița.

Până la ora redactării acestui articol nu fusese găsit un cadavru iar criminaliștii nu au identificat urme clare ale unei crime sau a unui viol în casa inculpatului. Procurorii s-au scuzat invocând ”dezordinea și haosul” din casa criminalului. Chiar și oasele găsite în casa lui Dincă, despre care s-a spus că ar avea origini umane, sunt unele vechi.

Fără un cadavru sau o dovadă judiciară clară, va fi greu ca Gheorghe Dincă să fie condamnat pentru crimă. La fel, un viol nu poate fi probat fără o victimă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Profilerul Mihaela Brooks, cunoscută pentru analizele realizate pe baza dosarului morții Mădălinei Manole, spune însă că există o modalitate extrem de simplă, folosită în toată lumea, de a găsi urme biologice, fie că vorbim de sânge sau spermă, în casa și pe hainele criminalului.

Mihaela Brooks: ”Odiosului nu îi pasă de igiena personală”

”Viol- în casă trebuia să fie urme biologice.

Odiosului nu îi pasă de igiena personală, mai mult ca sigur pe lenjeria lui erau urme biologice- sânge, spermă... și aceste urme sunt în casă. Nu știu dacă le-au găsit! Urmele biologice- le poți "vedea" cu luminol! Dovada de viol”, a scris Mihaela Brooks într-o postare pe contul ei de socializare.

Citeste si: Gheorghe Dincă, huiduit și blestemat de localnici! Oamenii au vrut să-l scoată din mașină, la reconstituire

Luminolul este o substanță chimică ce are proprietatea de a deveni strălucitoare în combinație cu un agent oxidant. În criminalistică, luminolul este folosit pentru a detecta sângele de la locul crimei, deoarece substanța reacționează cu fierul din hemoglobină.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si