Imaginile cu momentul impactului sunt...socante! Femeia este luata in plin pe capota masinii care nu opreste la trecerea de pietoni, apoi aruncata pe carosabil. Ne asteptam sa vedem in aceste clipe oameni care sa sara alarmati sa o ajute pe biata femeie, sa sune la salvare, traficul sa fie intrerupt! Dar, iata ce se intampla in continuare...

Este de-a dreptul revoltator! Masinile trec pe langa victima aflata pe mijlocul drumului, oamenii au asteptat linistiti culoarea verde sa traverseze, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Pur si simplu trec pe

langa femeia intinsa pe asfalt! Nimeni nu se apropie de ea sa vada daca macar mai traieste! Nici soferii nu opresc masinile, ci...trec pe langa ea. La un moment dat, femeia pare ca incearca sa se ridice.

Femeie este calcata de o alta masina! Ramane intinsa pe caldaram, in timp ce alti pietoni asteapta sa traverseze calmi, pe langa ea.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

NU LE PASA DE NIMIC!

La scurt timp, din masina care a lovit-o a doua oara, iese o persoana care se indreapta spre victima. Chiar se si intoarce din drum, cand realizeaza ca a lasat usa masinii deschisa.

Totul s-a petrecut in China, iar aceste imagini au devenit virale. Se pare ca soferii care au calcat-o pe femeie au fost retinuti.

In ceea ce priveste starea victimei, presa chineza nu ofera detalii.

 

DE LA UN CAINE!

Reactia nepasatoare a acestor martori ne aminteste de curajul si loialitatea unui caine, care a devenit celebru dupa ce si-a riscat viata pentru a-si salva prietenul. Si nu se lasa pana nu il duce intr-un loc sigur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si