Atacatorul lui Jean Sasu, patronul clubului exclusivist din Capitală, a fost identificat. El ar fi un cetățean străin care, în ciuda atacului terifiant, nu l-ar cunoaște pe omul de afaceri, cei doi neavând vreodată o conversație sau vreun incident în trecut.

Agresorul ar fi fugit deja din România, seara trecută.

Poliția ar fi aflat deja la ce hotel a fost cazat bărbatul identificat, precum și ce mașină a închiriat în perioada în care a stat în România, potrivit antena3.ro

Citește și: VIDEO- Șocant! Patronul unui club de fițe din Capitală a fost înjunghiat

Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe patron?

Au apărut imagini în care se vede fața celui care l-a atacat pe patronul clubului de fițe. Totuși, oamenii legii nu au reușit încă să-l identifice și să îl rețină pe bărbat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că, înainte de atac, bărbatul a vorbit cu angajații localului în limba engleză, iar în aceste momente nu se știe dacă atacatorul este român sau are o altă naționalitate.

Citește și:  VIDEO- Un elev de 15 ani din Bacău a fost reținut după ce a amenințat un profesor cu cuțitul. De la ce a pornit totul

Atacul ar fi fost premeditat și a avut loc atunci când clubul era plin cu clienți. Individul l-a așteptat pe patron pentru a-și duce planul diabolic la capăt. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum agresorul stă la o masă și apoi se ridică brusc, aleargă în urma afaceristului și apoi îl înjunghie.

Cei prezenți în local la acea oră spun că cei doi nu ar fi avut vreo discuție sau vreun incident de orice altă natură între cei doi.

Cum a acționat atacatorul?

Suspectul ar fi venit cu o zi în urmă la localul din Capitală și s-a așezat la o masă, acolo unde a stat mai bine de o oră pentru ca unul dintre patroni să părăsească încăperea. După ce victima a ieșit, agresorul s-a ridicat de la masă, la urmărit câțiva metri și apoi a scos cuțitul pentru a-l înjunghia.

Agresorul ar fi filat zona localului cu câteva zile înainte. El a încercat să fie greu de recunoscut și s-a folosit de o pălărie și ochelari de soare, totul pentru a-și duce planul la sfârșit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

După incidentul șocant, agresorul s-a făcut nevăzut, potrivit  antena3.ro

Citește și:  VIDEO- O femeie a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

Victima de 36 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii susțin că este în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si