Cântăreața și actrița CoCo Lee, născută în Hong Kong, a cărei carieră de zeci de decenii a inclus zeci de albume de succes, filme și emisiuni de televiziune, a murit miercuri, au anunțat surorile sale pe rețelele de socializare, informează CNN.

Coco Lee suferea de depresie

Surorile ei, Carol și Nancy, au declarat că aceasta suferea de depresie de "câțiva ani" și că a încercat să își ia viața duminică.

Ea a fost spitalizată, dar nu a putut fi resuscitată din comă și a murit miercuri. Ea avea 48 de ani. În declarația lor, surorile au scris că anul acesta se împlinesc 30 de ani de carieră pentru Lee, timp în care "a câștigat nenumărate aprecieri internaționale cu melodii de top și a lăsat publicului o impresie uluitoare prin excelentele sale performanțe live". 

Citește și: Incident cutremurător la o grădină zoologică! Un bărbat a fost ucis de aproape 40 de crocodili

Surorile ei, Carol și Nancy, au declarat că aceasta suferea de depresie de "câțiva ani" și că a încercat să își ia viața duminică.

Surorile ei, Carol și Nancy, au declarat că aceasta suferea de depresie de "câțiva ani" și că a încercat să își ia viața duminică.

[Sursa foto: Coco Lee- Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

"CoCo este, de asemenea, cunoscută pentru faptul că a lucrat neîncetat pentru a deschide o nouă lume pentru cântăreții chinezi pe scena muzicală internațională și a făcut totul pentru a străluci pentru chinezi.

Suntem mândri de ea!", au scris ei. În postare se cere intimitate în timp ce familia este îndurerată, adăugând: "Deși CoCo nu rămâne în lume pentru mult timp, razele ei de lumină vor rămâne pentru totdeauna!".

Cum s-a făcut remarcată cântăreața Coco Lee

Lee s-a născut în Hong Kong și a crescut în Statele Unite. În timpul unei vizite în Hong Kong după terminarea liceului, a câștigat locul întâi la un concurs de canto, ceea ce i-a dat startul carierei sale muzicale.

Ea și-a găsit succesul în Asia de-a lungul anilor 1990, cu milioane de albume vândute și muzică lansată în engleză, mandarină și cantoaneză. Sunetele sale de R&B cu influențe hip-hop au făcut-o populară și în Statele Unite și a devenit suficient de cunoscută pentru a fi angajată să dea voce eroinei Disney Fa Mulan în versiunea în mandarină a filmului "Mulan", lansat în 1998.

Citește și: Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Ea și-a găsit succesul în Asia de-a lungul anilor 1990, cu milioane de albume vândute și muzică lansată în engleză, mandarină și cantoaneză.

Ea și-a găsit succesul în Asia de-a lungul anilor 1990, cu milioane de albume vândute și muzică lansată în engleză, mandarină și cantoaneză.

[Sursa foto: Coco Lee- Instagram]

Însă filmul de succes din 2000, "Crouching Tiger, Hidden Dragon", a fost cel care a propulsat-o spre faima mondială. Lee a cântat balada romantică "A Love Before Time" în filmul de aventuri cu arte marțiale, care a fost premiat în SUA și a făcut cunoștință publicului american cu nume devenite celebre, precum actrița Michelle Yeoh. Lee a interpretat celebru "A Love Before Time" la ceremonia decernării premiilor Oscar din 2001, într-o transmisiune vizionată de zeci de milioane de oameni. În anii mai recenți, ea a apărut în emisiuni de televiziune chinezești de concursuri de canto, inclusiv "Infinity and Beyond" și "Singer". 

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”- radioimpuls.ro

În ultima postare pe Instagram a lui Lee, datată 31 decembrie 2022, ea a recunoscut că a fost un "an incredibil de dificil", dar și-a îndemnat urmăritorii să rămână pozitivi și să răspândească dragostea. "Nu sunteți singuri, indiferent cât de grea devine viața, eu sunt cu (voi)", a scris ea. Anunțul morții sale a provocat șoc și durere online, acea ultimă postare pe Instagram fiind inundată de mesaje de condoleanțe, inclusiv de la alți artiști din Hong Kong. Subiectul a fost, de asemenea, în trend pe platforma chineză de socializare Weibo, obținând aproape 1,4 miliarde de vizualizări. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si