Adolescentul de 17 ani care ar fi înjunghiat-o mortal pe Meliss în Grădina Botanică din Craiova cere schimbarea încadrării juridice.

Părinții fetei sunt revoltați și nu concep ca cel care le-a ucis copilul să fie lăsat în libertate.

"A plecat de acasă cu gândul să ucidă", a declarat mama Melissei, potrivit antena3.ro.

Ucigașul lui Meliss cere altă încadrare juridică

meliss tanara ucisa in gradina botanica din craiova

Adolescentul care a înjunghiat-o mortal pe Meliss, în Grădina Botanică din Craiova, cere schimbarea încadrării juridice

[Sursa foto: Facebook]

Adolescentul în vârstă de 17 ani care ar fi ucis-o pe Meliss cere altă încadrare juridică. În prezent, tânărul este judecat sub încadrarea de omor calificat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Părinții Melissei nu vor ca cel care le-a ucis fata să fie lăsat în libertate. Aceștia luptă pentru dreptate și cer ca adolescentul să primească pedeapsa de închisoare pe viață.

"A plecat de acasă cu gândul, supărat, să ucidă. A avut toate probele... Tricoul, cuţitul, masca, mănuşile. Cum poţi să pleci pe stradă? Şi a zis că a vrut doar să îi sperie", a declarat mama Melissei, potrivit antena3.ro.

"Mă aşteptam să ceară orice. Din acea zi, nu am fost capabil să îmi găsesc cuvintele şi să spun ceea ce este în sufletul nostru, în familie. În momentul când îl văd, am o repulsie", este mărturia tatălui Melissei, potrivit aceleiași surse.

Decizia de schimbare a încadrării juridice aparține Tribunalului Dolj. Se pare că la următorul termen, pe data de 26 martie 2024, judecătorii vor decide dacă schimbă încadrarea tânărului.

Citește și: VIDEO- Principalul suspect în cazul crimei cu sânge rece din Grădina Botanică a Craiovei, față în față cu judecătorii. Ce au cerut prietenii lui Melis în instanță?

Meliss, minora de 14 ani ucisă din gelozie

Meliss a fost ucisă pe data de 27 iunie 2023, în timp ce se plimba cu prietenul ei în Grădina Botanică, din Craiova. Atât Meliss, cât și prietenul ei, au fost atacați de un tânăr în vârstă de 17 ani, care i-a înjunghiat, de mai multe ori, pe amândoi.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face pe Meliss, care s-a stins din viață la vârsta de 14 ani.

Motivul pentru care tânărul de 17 ani a recurs la această oroare este gelozia. Se pare că adolescentul nu a suportat să o vadă pe Meliss în prezența altui băiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si