Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident, printre care treu autoturisme și o autoplatformă.  

"Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează Detaşamentul Caransebeş şi două echipaje de la ISU Mehedinţi. În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.  

Echipajele de intervenție sunt la fața locului, iar traficul rutier este restricționat.  

Citește și: Accident grav pe A3 București-Ploiești. Traficul spre Capitală este blocat

Accident grav pe A3 București-Ploiești. Traficul spre Capitală este blocat

Accident grav pe Autostrada A3 București-Ploiești. Traficul este blocat pe sensul spre Capitală. Doi oameni și un copil au fost răniți. 

Accident, duminică seară, pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 37+200 de metri. A avut loc o coliziune între două autoturisme, iar două persoane au suferit mai multe leziuni, având nevoie de îngrijiri medicale. Un copil a fost și el rănit.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Doi polițiști au fost prinși în flagrant, în centrul Capitalei, când luau mită

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală până la finalizarea cercetării la faţa locului. 

Citește și:  Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident între o autoutilitară, un autotren și alte trei autoturisme.

Accident grav, duminică, între Caransebeș și Lugoj. O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite. Autofurgoneta implicată în accident transporta cai.

Citește și:   O mamă și doi copii mici, răniți grav într-un accident din municipiul Suceava

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul   Detaşamentului de Pompieri Caransebeş   cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. 

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş", a transmis ISU Caraş-Severin. 

Citește și:   VIDEO- Un șofer a făcut praf 8 mașini parcate în centrul Sibiului și s-a făcut nevăzut

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”,   anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si