Luna martie a avut un debut meteorologic peste medie, cu temperaturi care au ajuns până la 15 grade Celsius. În ciuda temperaturilor calde din primele zile ale lunii, prognoza meteo a luat o întorsătură neașteptată.

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo pentru prima lună de primăvară. Se pare că avertismentul vizează scăderea temperaturilor, dar și posibilitatea revenirii ninsorilor.

Prognoza meteo pentru luna martie, actualizată de meteorologii AccuWeather

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza pentru luna martie. 

Temperaturile calde din primele zile ale lunii se pare că scad treptat. Dacă luna martie a debutat cu temperaturi de până la 15-18 grade Celsius, ultimele zile ale lunii aduc o scădere de până la patru grade.

Scăderea temperaturilor se resimte de astăzi. Maxima zilei nu depășește 13 grade, iar spre sfârșitul săptămânii temperaturile scad cu până la două grade Celsius. La noapte sunt așteptate temperaturi scăzute, de până la 4 grade Celsius. În acest weekend se pare că pe parcursul zilei vom avea maxime cuprinse între 8 și 13 grade Celsius, iar pe parcursul nopții, temperatura va scădea sub 0 grade Celsius.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

termometru

AccuWeather, prognoza actualizată pentru luna martie

[Sursa foto: istockphotos]

În cea de-a două săptămâna a lunii martie, termometrele vor ridica, din nou, valori peste medie. Este posibil ca temperatura să ajungă până la 19 grade Celsius în unele regiuni. De asemenea, pe parcursul nopții se vor înregistra valori pozitive, de până la 10 grade Celsius.

Prima lună de primăvară se pare că va aduce și o cantitate mare de precipitații, îndeosebi în cea de-a treia săptămână a lunii.

Temperaturile se mențin calde, peste media normală a perioadei, dar cantitatea de precipitații se pare că va fi semnificativă. Este posibil să se înregistreze și accelerări ale vântului.

Citește și: Îți dorești o curte bine îngrijită în permanență dar nu ești cea mai ordonată persoană? Află cum poți avea un spațiu mereu pus la punct fără prea mult efort

termometru in zapada

AccuWeather, prognoza actualizată pentru luna martie

[Sursa foto: istockphotos]

Ultima săptămână a lunii aduce ninsori

De asemenea, meteorologii au ridicat un avertisment cu privirea la probabilitatea căderii de lapoviță și ninsori, în ultima săptămână a lunii martie. Temperaturile scad brusc pe perioada nopții și sunt așteptate valori negative, de -1 grad Celsius. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si