După eliminarea lui Cătălin, în gala de duminică, un nou băiat a trecut pragul ”Casei Iubirii ”. Adrian a lăsat o impresie bună fetelor, iar cadoul său a fost unul inedit atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Adrian este noul concurent ce își caută sufletul pereche

Adrian este din Galați, dar locuiește în București și are 28 de ani. De profesie, Adrian este inginer IT și lucrează ca programator.

Noul concurent a mărturisit că nu a venit special pentru o fată, ci vrea să le cunoască mai bine. Adrian nu a venit cu mâna goală, ci le-a adus atât fetelor, cât și băieților un mic cadou, o bucată de ”lemn sfânt”, un lemn parfumat care purifică atmosfera și spiritul.

Citeste si: Un cuplu din ”Casa Iubirii” riscă descalificarea. Cei doi au petrecut împreună pe litoral

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetele și băieții l-au asemănat pe Adrian cu Flavius, fostul concurent eliminat într-una din galele trecute.

Adrian a mărturisit că este atras de partea spirituală și că îi place să mediteze.

Fetele l-au simpatizat pe noul concurent, dar îl văd mai mult ca pe un prieten, decât ca pe un iubit.

Grațiela a mărturisit: ”Pare un băiat super deschis, dar nu e genul meu”.

Băieții l-au întâmpinat într-un mod inedit...s-au ascuns

Băieții i-au făcut primirea cu casa goală. Aceștia au socializat și au fost curioși pentru ce fată a intrat în casă, dar Adrian a păstrat misterul.

Citeste si: “Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

Invitat în casa fetelor de către Andreea Mantea, Adrian a părut fermecat de Natalia, cu care va și merge în camera roșie: ”Îmi place de Natalia”. Iar Natalia a fost surprinsă de sinceritatea și de modul său direct de a se exprima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si