Fosta prezentatoare a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum și-a dat seama că este ceva în neregulă cu cel care se dădea drept chirurg plastician.

Adriana Bahmuțeanu, despre medicul impostor care a operat în România

Pe numele real Matteo Politi ar fi fost văzut de Adriana Bahmuțeanu cum injecta fără mănuși. "Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine nu ştiam că aşa e.

Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere. Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă.(...) Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si