Chefii bucatari ne transmit insa ca cele 40 de zile nu sunt neaparat un chin daca stim sa gatim. La orele de gastronomie, unde am intalnit zeci de doritori, am descoperit ce inseamna mancarea gustoasa si de post.

Burgerul ispititor din imagine este de fapt placerea nevinovata a oricarui gurmand care vrea sa tina post.

Desi arata ca preparatul clasic, gatit cu carne si sosuri grele, burgerul pregatit de chef Stan Popescu ne fereste de pacat.

Ingredientele care dau gustul perfect preparatului de post sunt usor de gasit. Studenții care participa la sesiunea de gatit invata cum sa le imbine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avem un burger vegetal, din naut, dovlecei, ceapa, usturoi, faina …Avem chiar si faina de naut ca sa putem sa legam chifteaua pt ca altfel nu sta si faina de orez. Am putea spune ca daca nu punem chifla de burger putem da si pt cei fara gluten

Desertul va fi tot unul de post. Cheful il prepara din 3 ingrediente.

Secretele acestor preparate sunt dezvaluite pas cu pas doritorilor de la scoala de gastronomie care vor sa isi construiasca o cariera in bucatarie.

Pana de curand, Diana lucra in cu totul alt domeniu, iar acum, isi urmeaza visul!

Studenții au toate sansele sa devina mari bucatari. Chef Bedros, unul dintre campionii Suediei la patiserie, le este mentor.

La finalul modulelor care dureaza 20 de saptamani, urmeaza un examen greu. Doritorii trebuie sa isi dovedeasca abilitatile gastronomice in fata unei comisii de chefi din Franta.

Succesul in gastronomie vine odata cu experienta.

Pana atunci, studenții cauta sa se prefectioneze si viseaza la marile bucatarii ale lumii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si