Oamenii legii au făcut un apel în cazul dispariției unei fete în vârstă de 15 ani. Potrivit primelor informații, tânăra a dispărut de acasă, din Făurei, și nu s-a mai întors.

Oamenii legii o caută și dincolo de granițele țării.

La data de 2 aprilie, în jurul orei 12:30, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată de către un tânăr cu privire la dispariția surorii sale, Ștefan Ștefania, în vârstă de 15 ani.

Tânăra a părăsit domiciliul tot pe 2 aprilie, când a plecat în mod voluntar și nu a mai revenit.

Citește și: Dani Mocanu, probleme de sănătate. Ce mesaj le-a transmis fanilor

La momentul la care a părăsit domiciliul, tânăra purta o geacă de culoare roz și colanți de culoare negru.

Semnalmente: 1.60 m înălțime, ochi căprui, părul lung, negru, și fără semne particulare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Citește și: VIDEO- Emoționant! Un băiețel a fost găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure: „Hei amice, te-am prins. Ești bine”

Un băiețel a fost găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure

Un băiețel de doar 4 ani s-a rătăcit într-o pădure din  SUA, cu cățelușul său.

Plânsetele disperate ale băiețelului i-au direcționat pe oamenii legii direct către el.

Autoritățile l-au găsit pe micuț speriat și înlăcrimat, după ce plecase de acasă în Atlantic City, miercuri seară. În filmările de pe camera atașată pe uniforma agenților se vede cum aceștia aleargă după copil.

Citește și:  Un bărbat a atacat cu pietre un echipaj de poliție în Capitală

Micuțul era îmbrăcat în haine subțiri și a plecat de acasă cu cățelușul lui, un Labrador Retriever negru, relatează   Mirror.

După ce l-au căutat minute bune, unul dintre ofițeri a spus  „L-am prins... l-am prins”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe măsură ce se apropie, îi spune băiatului „Hei amice... te-am prins... Ești bine”  Copilașul este auzit plângând și spunând:   „Mi-am pierdut pantoful... Mi-am pierdut pantoful”.

Citește și: Noi informații în cazul Angelikăi Maurer, studenta la Teologie dispărută în urmă cu două luni. Ea a fost căutată într-un lac de lângă Sibiu

Polițistul Ian Emmi îl ridică pe micuț și îl îmbrățișează înainte de a-l duce înapoi acasă, la mama lui. Femeia intrase în panică de când micuțul plecase cu câinele de acasă.

„Un băiețel de 4 ani și Labradorul său negru au rătăcit departe de casa lui și au fost dispăruți de mai bine de o oră. În timp ce căutau copilul, polițistul Ian Emmi și  mama copilului  l-au auzit în depărtare și au fugit după el”  potrivit unui comunicat al autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si