De exemplu,  Alex Velea, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley, se gândește chiar să-i cunune.

Discreția caracterizează cel mai bine relația lui Smiley cu Gina Pistol. Deși semnele că sunt împreună sunt de multă vreme evidente, iar prezentatoarea TV a recunoscut acest lucru, Smiley preferă să nu vorbească mai deloc despre viața lui sentimentală.

A făcut-o însă, în urmă cu mai mult timp, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului, Alex Velea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Dacă Smiley e îndrăgostit, să fie fericit, eu am văzut doar în ziar treaba asta, nu ştiu…Sunt o mitralieră mare, nu pistol ca Gina…El o să fie naşul lui Dumi, nu ştiu cum o să fie…Smiley trebuie să fie naşul lui Dominic, nu ştiu dacă se poate să facem asta, să fim noi naşii lui Smiley şi Gina… Da, aş accepta orice zice el, e prietenul meu” a spus Alex Velea în urmă cu mai mult timp.

Blondina a făcut și ea niște declarații cu subînțeles: ”Trebuie să întâlnesc omul acela deosebit, pentru că merit! Am nevoie de un bărbat care să aibă încredere în el, în mine şi în relaţia noastră. Îmi doresc un om mişto” (…)”Căsătoria ţine foarte mult de cei doi oameni, fiecare persoană vine cu un bagaj emoţional şi genetic în urma ei.

Nu e scopul meu în viaţă să pun mâna pe un bărbat să mă mărit. Scopul meu în viaţă este să nu mă pierd de mine însămi, să rămân pe drumul cel bun şi să pot să fac asta alături de un om, fără să-l dezechilibrez sau fără să mă dezechilibreze. Ăsta-i scopul meu în viaţă”.

Şi Smiley a vorbit recent despre sentimentele pe care le nutreşte faţă de iubita sa, Gina Pistol, însă fără să-i redea numele acesteia, pentru că cei doi s-au străduit încă de la începutul relaţiei să vorbească deschis despre ce se întâmplă între

ei: ”Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”, declara Smiley în urmă cu câteva luni.

Sursă: cancanc.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si