Alexandru a ales să se despartă de Bianca și să părăsească competiția, pe motiv că stare lui  de sănătate a avut de suferit în urma relației cu Bianca.

Laurențiu este gata să o cucerească pe Bianca

”N-o să-ți faci cuplu în casa asta, n-o să te las în mâinile Aisei.”, a spus Bianca.

”Atât am vrut să aud, Bianca.”,

a spus satisfăcut Laurențiu.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial și din întreaga țară

Bianca a mers în casa băieților, acolo unde a părut foarte bine dispusă și pusă pe glume. Concurente a ajuns la concluzia că este foarte greu să ai un cuplu în casa iubirii.

”Încearcă Laurențiu, uite, bagă inelul. ”, a spus Bianca.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Erisa a părăsit Casa Iubirii cu regrete: „Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”/ Concurenta, despre conflictul cu Aisa

Radu nu vede cu ochi buni atitudinea Biancăi și i-a aruncat replici tăioase. Rămâne de văzut dacă Bianca și Laurențiu vor forma un nou cuplu în ” Casa Iubirii”.

Erisa a părăsit Casa Iubirii cu regrete: „Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”

Erisa și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorința ei înainte de a pleca din competiție, aceea de a-l cunoaște pe Ionuț cât mai bine.

Concurenta a vorbit și despre conflictul cu Aisa.

Citește și: Radu face un gest uluitor la adresa Cristinei, iar concurenta reacționează neașteptat

Erisa, concurenta eliminată din Casa Iubirii, a vorbit despre experiența sa în concurs, despre conflictul avut cu Aisa, dar și despre dorința ei, aceea de a avea o relație cu Ionuț.

Erisa a dezvăluit, în emisiunea „Culisele iubirii”, că se va întoarce în Olanda pentru a-și termina studiile.

„Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”

Erisa nu s-a cuplat cu niciun băiat din emisiune, dar, cu toate acestea, ea a dezvăluit cu cine i-ar fi plăcut să fie într-o relație. Se pare că Ionuț i-a stârnit curiozitatea și ar fi vrut să-l cunoască mai bine.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Alexandru, atac de panică în "Casa Iubirii" după despărțirea de Bianca. "Am stări de vomă, mi-au apărut bube"

„Nu pot să spun că sunt supărată pe Ionuț, pentru că a făcut ceea ce a simțit, mi-a zis și în gală că așa este jocul și el joacă bine.

Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț, dacă el ar fi vrut. Ionuț este un bărbat adevărat, matur, inteligent, vede totul în detalii. Nu se bagă de dragul de a intra în subiecte, chiar are un punct de vedere și îl susține foarte frumos și corect. Dintre toți băieții cel mai mult îmi place de Ionuț", a declarat Erisa, la „Culisele iubirii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si