Amber Heard a simțit nevoia, ca prin acest gest să le reamintească oamenilor că Johnny Depp nu şi-a pierdut rolul în franciza "Piraţii din Caraibe" din cauza articolului publicat de ea în The Washington Post în care aceasta îl acuză în mod indirect de violenţă domestică.

Citeste si: Un nou scandal la Hollywood. După procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard, urmează ca Brad Pitt și Angelina Jolie să se judece în instanță

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, actrița din Aquaman critică şi o judecată prea severă împotriva ei. Conform acesteia, unul dintre juraţi nu a fost ales în reglementare cu regulile aflate în vigoare. Într-un e-mail trimis site-ului de specialitatea Courthouse News, avocatul lui Johnny Depp, Ben Chew, a respins acest document:  "Este exact ceea ce aşteptam. Este mai lung decât am prevăzut şi nu aduce mare lucru în plus"

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, cel mai mediatizat scandal din lumea showbiz-ului internațional

Elaine Bredehott, avocata actriței Amber Heard, a indicat la sfârşitul lunii iunie faptul că, cea pe care o reprezintă, vrea să facă recurs.

A doua zi după verdict, avocata a indicat că actriţa din Aquaman nu ar putea  "în niciun caz"  să plătească 10 milioane daune lui Johnny Depp. Juraţii au condamnat-o iniţial pe Amber Heard la plata a 15 milioane de dolari daune fostului soţ, sumă care a fost redusă la 10,35 milioane de dolari din cauza unei legi locale care plafonează daunele.

Citeste si: Scandalul Johnny Depp-Amber Heard. VIDEO Actorul le-a mulțumit fanilor printr-o postare pe TikTok

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare din cauza unui articol publicat de The Washington Post în 2018. Starul din "The Pirates of the Caribbean" a solicitat în instanță despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, declarând că articolul redactat de fosta sa soție, Amber Heard în The Washington Post i-a distrus cariera şi reputaţia.

Citeste si: VIDEO- Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si