Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea în această dimineață atunci când a decis să scrie pe pagina sa de socializare un mesaj către Cornel Dinu, fostul antrenor al echipei FC Dinamo.

La urechile impresarei au ajuns mai multe informații, așa că Ana a decis să facă lumină și să spună ce crede despre cel supranumit „Mister”.

Citeste si: Îngrozitor! La două săptămâni după ce a născut, Rebecca a mers la o petrecere și a murit pe loc

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN! Un tânăr de 25 de ani a murit! Imagini șocante

Citeste si: Etnobotanicele lovesc din nou! Un copil de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital

Cine l-a urmarit in ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranta e dominat de senzația impalpabilă, dar certa, ca acesta ma admira navalnic. Admiratia e clara, domnește tacut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizanta si distructiva.

Tipul de admiratie indiguita si silita sa se ascunda in discursuri de o retorica uneori agresiva, alteori retinuta. Mi s-a mai spus ca domnul Dinu ma viseaza noaptea. Va garantez ca daca stau in preajma lui se inchina ca la o icoana la mine.


Acum sunt convinsa ca toate iesirile dansului in decor la adresa mea au o justificare. Acum imi e destul de limpede ca suma verbala a interventiilor sale ascunde o suferinta interioara destul de profunda si exasperanta. Asa ca, oficial, imi pare sincer rau domnule Cornel Dinu ca reprezint idealul dumneavoastra de femeie. SWEAT DREAMS CORNELE”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de socializare.

Ce a spus Cornel Dinu despre pumnul pe care Prodanca i l-a aplicat lui Alexe

Zilele trecute, Cornel Dinu a fost întrebat ce părere are despre scena în care Anamaria Prodan îl pocnește pe Dan Alexa.

Fostul antrenor a comentat în stilul său celebru: „Lucrurile sunt mai confuze, o asemenea întâmplare, indiferent de unde provine. S-a ajuns aici unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii să spun despre cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut[...] Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan[...] Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei[...] E promiscuitatea fotbalului înnăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si