Anamaria Prodan a transmis un mesaj public pe Instagram, la patru zile de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. Impresara i-a făcut o declarație de iubire soțului pe rețeaua de socializare.

Pentru că suntem eu și cu tine și toți oamenii care nu au nimic de făcut și nimic de demonstrat, suntem tu și eu și toți ceilalți oameni și nu știu de ce nu-mi pot lua privirea de la tine ”,

a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a anunțat divorțul. "Nu, nici vorbă"

Laurențiu Reghecampf, soțul vedetei, nu a reacționat la această postare făcută chiar azi, de dimineață. Cea care a lăsat un comentariu este fina celor doi, Andreea Tonciu, potrivit Libertatea.ro. Fanii i-au apreciat postarea, dar și imaginea. Cei doi soți apar îmbrăcați în alb, în apropierea mării, în Grecia.

Două apeluri la 112 de la casa celor doi soți

Furtunoasele tensiuni din relația ce părea de fier au apărut în urmă cu o săptămână- când  polițiștii aveau să primească  nu unul- ci două apeluri la 112 din palatul de la Snagov al celor doi soți.

Se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi sunat primul- după ce Anamaria Prodan ar fi devenit  extrem de agitată  de la o ceară și ar fi vrut să plece cu mașina amenințând că-și va face rău.

La scurt timp- impresara fotbaliștilor alerta și ea autoritățile. Potrivit unor surse judiciare- i-ar fi spus dispecerului că cel pe care-l alintă „Soarele meu”... ar fi sechestrat-o, potrivit KanalD.

Citeste si: Anamaria Prodan, confirmată cu coronavirus. "Mă simt obosită şi îmi petrec timpul in pat”

Anamaria Prodan: "Laur a glumit"

Laurențiu Reghecampf, a declarat joi pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut.

Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La câteva ore după această declarație,  a venit reacția impresarei: „Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta.

Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.

Anamaria Prodan a devenit celebră ca impresar sportiv  și este acum una dintre cele mai cunoscute femei din lumea fotbalului, un domeniu dominat de bărbați.

Citeste si:  Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Căsnicie de 13 ani. "Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche"

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani.

Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

În decembrie 2020, Anamaria Prodan a fost invitată la  emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Întrebată ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a răspuns:

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.

Citeste si: VIDEO- Șoc în șowbiz- Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

Câți bani a câștigat Anamaria Prodan din fotbal

Anamaria Prodan a făcut primii bani din fotbal în 2006, atunci când a încasat un comision de 15.000 de euro din transferul lui Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. De la 15.000 de euro, în 10 ani,  Anamaria Prodan a ajuns la un comision  de 1 milion de euro pentru transferul unui alt fotbalist. De fapt, acesta este un transfer record încă pe piața românească.

Anamaria Prodan  a încasat 1 milion de euro, reprezentând  10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

Citeste si:  Anamaria Prodan, confirmată cu coronavirus. "Mă simt obosită şi îmi petrec timpul in pat”

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anamaria Prodan a vorbit despre banii pe care i-a făcut din fotbal.

”Câți bani ați făcut până acum din fotbal”, a întrebat-o Denise Rifai.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii... Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan, despre banii câștigați din fotbal.

Citeste si:  Moștenirea Ionelei Prodan a umplut-o de datorii pe fiica Anamaria! Vezi cum s-a ajuns în această situație! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si