Andreea Mantea și-a surprins susținătorii din mediul online după ce a făcut un anunț cu totul neașteptat. Aflată în platoul emisiunii „Casa iubirii”, vedeta TV a ținut să împărtășească cu fanii ei un secret. Dacă pentru un scurt moment urmăritorii au fost de părere că Andreea Mantea este pe cale să facă anunțul mult așteptat cum că vreun bărbat i-a furat inima, au avut parte de o surpriză, pentru că e vorba de cu totul altceva.

Andreea Mantea: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

În urmă cu scurt timp, Andreea Mantea a început filmările celei mai noi emisiuni de la Kanal D, „Casa iubirii”. Frumoasa brunetă se declară cu totul fascinată mai ales de decorul din casa fetelor, dar se pare că are și un obiect preferat pe care l-a ochit din primul moment în care a pășit în casă. Mai exact, este vorba despre o statuie micuță în formă de broscuță care meditează. Obiectul cu pricina a dat-o pe spate pe Andreea Mantea, declarând tare și răspicat că s-a îndrăgostit iremediabil de acesta.

Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Citeste si: Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

„Vreau să vă arăt vouă obiectul meu preferat de aici din „Casa iubirii”, din casa fetelor pentru că din casa băieților încă nu am găsit un lucru preferat sau ar fi ceva, dar nu știu ce să zic încă, mă mai gândesc.

Pe obiectul ăsta am pus ochii din prima clipă și îmi place de mor, deci îmi place la nebunie și aș vrea să-l vedeți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Citeste si: Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii care au înșelat în fostele relații

Uitați-l! Acesta este! Uitați-vă vă rog la acest broscoi. Deci eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie, deci, vai de mine, cât de frumos stă el aici și meditează.(...) Stați că râd colegii de mine, trebuie să fiu serioasă. Îmi place că l-am așezat aici lângă scaunul meu”,  a afirmat Andreea Mantea în postarea sa de pe InstaStory.

Ce vrea fiul Andreei Mantea să se devină când va fi mare?

Andreea Mantea are un fiu minunat pe nume David despre care se poate spune că îi seamănă leit. Vedeta TV este foarte mândră de fiul ei, mai ales că micuțul reușește să o surprindă în fiecare zi cu ceea ce spune și face. Nu în urmă cu mult timp, David i-a mărturisit mamei sale că munca pe care o face ea nu este deloc grea și că el își dorește un loc de muncă adevărat, nu un hobby, așa cum are ea.

Citeste si: În Duminica Floriilor, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai” Grigore Leșe, rapsodul Țării Lăpușului, a făcut confesiuni surprinzătoare în ediția de duminică a emisiunii difuzată de la 22:30, la Kanal D

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

El a zis că se vede și producător și regizor și actor și prezentator. David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e munca grea, este un hobby. Așa mi-a zis. El a zis că poate să fie ca mine, că nu stiu ce artist. El vrea munca adevărată. Asta e prea ușoară, așa vede din exterior”, a dezvăluit Andreea Mantea, în exclusivitate pentru  Kanal D.

Citeste si: VIDEO- EXCLUSIVITATE. Primele imagini cu platoul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si