Andreea Marin s-a bucurat de un real succes în televiziune și a cucerit inimile tuturor românilor, însă viața ei personală nu a fost întotdeauna una roz. Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit mereu deschis despre problemele și subiectele sensibile din societate așa că nu s-a sfiit să recunoască faptul că s-a confruntat cu depresia.

„Zâna surprizelor” nu este prima personalitatea din România care a trecut printr-o astfel de perioadă, însă a reușit să se vindece și să meargă mai departe, găsind echilibrul de care avea nevoie.

Invitată sâmbăta aceasta la „Play IT”, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente și cum a reușit să treacă peste lupta cu „inamicul nevăzut” al zilelor noastre.

Andreea Marin și-a deschis sufletul la „Play IT”

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin a vorbit despre cele mai fresh subiecte și mai ales despre filtrele din social – media. Zâna nu este adepta fotografiilor editate excesiv și mărturisește că întotdeauna și-a dorit să păstreze un echilibru în viața ei.

Le-a prezentat fanilor din mediul online viața cu bune și cu rele, exact așa cum a trăit-o și ea, în spatele camerei și a ales să fie mereu sinceră și cumpătată, tocmai pentru că a știut de la bun început că excesele și minciunile nu aduc nimic bun.

„Am încercat să țin mereu balanța în echilibru, să existe această moderație. Eu cred în acest cuvânt și în acest concept de viață. Tot ceea ce este echilibrat, merge cale lungă înainte. Tot ceea ce este exagerare, fie pe o parte, fie pe alta cade. Minciuna de exemplu are picioare scurte și, la un moment dat, oamenii o sesizează și așa mai departe.

Este un dezechilibru pe care nu poți să-l ții în frâu o veșnicie așa că eu cred în acest echilibru.

Mai bine spui lucrurilor pe nume, cu tot riscul. Unii te vor blama pentru asta, unii te vor iubit, dar nu are nicio importanță.

Atunci când crezi cu adevărat în ceva, îți urmezi drumul cu multă convingere pentru că tu ești, în primul rând, convins că faci bine ceea ce faci”, a explicat Andreea Marin, la „Play IT”.

Andreea Marin, totul despre lupta cu depresia

Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit adesea despre lupta cu depresia. Andreea Marin nu s-a temut să recunoască faptul că s-a numărat printre vedetele care s-au confruntat cu una dintre cele mai grele afecțiuni ale secolului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Andreea Marin, invitată la emisiunea Play IT de sâmbătă. ,,Cred că a fost foarte bine că am ajuns să bat la ușa unui specialist''

În viața vedetei, problemele cu depresia nu au venit din numeroasele încercări de a-i mulțumi pe cei din jur, ci din alte motive, așa cum a mărturisit chiar ea. Interviul integral cu Andreea Marin îl puteți urmări pe WOWnews.

„Eu nu am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel. Nu aveam un gol interior, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și probabil și niște nemulțumiri. Fiecare are nemulțumiri în viața sa.

Toate s-au legat și m-au prins poate pe un teren mai slab. Am vorbit deschis apoi despre depresie și am făcut și campanii naționale, europene cu acest subiect pentru că prin ce am trecut nu a fost ușor. Un om încrezător în viață ca mine, sunt un om care pare puternic și în cele mai multe situații sunt, cu toate acestea am ajuns într-un punct foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine pentru că am ajuns să bat la ușa unui specialist”, a mai dezvăluit celebra prezentatoare TV, în emisiunea realizată de Bianca Iordache.

Ce rol a jucat moartea Mădălinei Manole în viața Andreei Marin

Moartea Mădălinei Manole a fost ca un semnal de alarmă pentru Andreea Marin. Vedeta și-a dat seama în acel moment că depresia s-ar putea să-i fi afectat deja viața. Recunoaște că avea momente în care se trezea cu lacrimi în ochi fără să știe de ce și totul era cufundat în tristețe.

Citește și: Exclusiv! Andreea Marin, detalii emoționante despre Crăciunul petrecut alături de părinții ei, care acum nu mai sunt în viață: ”Tradițiile erau vii și îmbrățișate la noi acasă”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mie mi-a atras și m-a făcut să conștientizez cazul Mădălinei Manole. Eu atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu. Până atunci nu am mers la un specialist.

Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi. Nu s-a întâmplat nimic peste noapte ca să vin să mă trezesc așa. Se întâmplă și este ca o gheară interioară care îți strânge sufletul. Nu poți să te înțelegi. Nu poți să le explici celor dragi până la capăt, explici simptomele, dar de ce nu știi să spui până la capăt.

Ei nu te înțeleg pentru că nici ei nu sunt specialiști în domeniu. Este foarte greu. Poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și poți chiar să ajungi să îți iei viața”, a mai mărturisit Andreea Marin.

Vedeta de televiziunea s-a vindecat de depresie în urmă cu mult timp, însă tot procesul a durat doi ani, fiind una dintre provocările pe care și-a dorit să le depășească.

„Doi ani, dar trebuie să fie și răbdare. Ca orice lucru important în viață pe care visezi al împlini și acesta a fost un prag serios pentru mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit.(...) M-am vindecat demult, deja sunt ani de zile”, a mai precizat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si