Spectacolul, regizat de către regizorul spaniol Ricard Reguant, este un autentic manual de auto-ajutor pentru a putea face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Piesa vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural. Este un ghid ideal- comic și eficient- pentru cei care trăiesc deja cu perechea cât și pentru cei care au de gând sa facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Spectacolul are o putere atât de mare încât la finalul reprezentației de vinerea trecută, Andrei Duban a făcut un gest extrem de romantic față de Grațiela Duban pe care a practic a cerut-o încă o dată de soție la 10 ani de când s-au cunoscut. El i-a cerut să-i fie alături pentru încă 10 ani, iar Grațiela, vizibil emoționată a acceptat cu ochii în lacrimi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si