Asa ca angajatorii se dau peste cap pentru atragerea celor aflati in cautarea unui job. Vacante platite pe alt continent sau chiar un after school la locul de munca sunt numai cateva din beneficiile care completeaza salariul atractiv.

Citeste si: Anunțul DIICOT în dosarul de trafic de droguri în care este implicat Mihai Pleşu! Principalul furnizor este un cetăţean britanic

IT-ul se numara printre domeniile cele mai bine platite din Romania. Chiar si asa, tinerii care termina facultatile de profil nu se gandesc doar la bani.

Definitia termenului "ca lumea" este una complexa. Angajatorii stiu asta, mai ales ca Romania trece printr-o criza majora pe piata fortei de munca.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prima legatura dintre angajator si cei care isi doresc un loc de munca se face la targurile de cariere organizate tot mai des in marile orase. Standul trebuie sa fie atractiv pentru a atrage cat mai multi curiosi.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare

Dupa ce prezentarile de inceput s-au incheiat, se trece la enumerarea beneficiilor. Am testat oferta printre angajatorii prezenti la acest targ si am observat ca salariul este doar un detaliu.

Sa calatoresti pe banii companii, iata alt punct atractiv.

In ciuda problemelor cu angajatii, piata romaneasca este atractiva, asa ca tot mai multe companii isi deschid centre aici.

Citeste si: VIDEO| Visul unei tinere creatoare de moda din Baia Mare a devenit realitate. Cum arata creatia de 10.000 de euro a Laurei

Specialistii din domeniul resurselor umane spun ca universitatile din Romania nu-si coreleaza oferta educationala cu nevoile reale de pe piata muncii.

Asa se face ca in Romania, 8 din 10 angajatori spun ca le este dificil sa gaseasca salariati. Romania se situeaza, in acest studiu realizat anul trecut, pe locul 2 in lume la deficitul de talente, dupa Japonia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si