Close sidebar
Close sidebar

Asta e secretul celor mai delicioase chiftelute de dovlecel. Ce trebuie neaparat sa folosesti ca sa iti iasa perfect

Chiftelutele de dovlecel sunt ideale pentru un mic dejun, o gustare sau chiar o cina mai usoara, asa ca va oferim o reteta delicioasa si usor de preparat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sa nu ne mai lungim cu vorba si sa trecem direct la treaba.

Ingrediente:

3 linguri faina
2 dovlecei mici
1 ou
marar
2 catei usturoi
piper
sare
ulei pentru prajit

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Mod de preparare:

Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama.

Am amestecat dovleacul cu oul batut, patrunjelul, piperul, cateii de usturoi pisati, iar la final faina. A rezultat o compozitie legata dar moale.

Intr-o tigaie am pus ulei, iar cu ajutorul unei linguri (udate inainte) si cu palmele umede, am format chiftelutele pe care le-am prajit cateva minute pe ambele parti. Le-am scos pe un servet de hartie pentru a-si absorbi uleiul in exces.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI