Bucurestenii de pe Calea Mosilor au crezut ca se cutremura pamantul cand au auzit harmalaia de pe strazi. De fapt, era o ceata de colindatori venita de pe plaiuri moldovenesti special ca sa vesteasca sarbatorile. Pe sunetul asurzitor de tobe, ursii, tineri si... iuti de picior, s-au tavalit pe jos spre incantarea trecatorilor.

In alt cartier facem cunostinta cu alti ursi. Si asta pentru ca bucurestenii nu mai sunt asa darnici ca in alti ani, se plang colindatorii.

Nu mai au de gand sa zaboveasca mult cu ursii prin capitala. Mai ales ca unii s-au aratat extrem de deranjati de zgomot.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trist e ca pentru a face rost de bani sunt chinuiti copii de 12 ani sa poarte blanuri grele de urs in spate si sa joace ca pe jar cu ele. Acest ursulet pe care l-am intalnit la Piata Sudului era plin de rani la maini si de sange pe fata... dar celor mari pare sa nu le pese deloc.

Cei mari sunt mai preocupati de bani si de...

sepcile cu margele... un nou trend printre colindatorii din Moldova!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si