Programul audierilor în comisii este atipic, fiecare ministru având la dispoziție câte 7 minute pentru a-și prezenta obiectivele.

Monica Anisie, propusă la Educație, a primit aviz negativ.

Ea a fost prezentă la audieri, având mască sanitară de protecție.

Citeste si: Regula de aur care vă protejează de coronavirus atunci când mergeți la cumpărături în supermarket

Citeste si: Imagini apocaliptice de la o înmormântare din Iran! Morții de coronavirus, cărați de gropari echipați ca la NASA

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prezent la audieri a fost și Bogdan Aurescu, propus la Externe. El a primit aviz favorabil.

Cei doi nu au fost prezenți la întâlnirile liberalilor cu senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus.

Restul miniștrilor au fost audiați prin videoconferință- ministrul Sportului Ionuț Stroe, ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, ministrul propus la Economie Virgil Popescu, ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu- ei primind aviz favorabil.

Citeste si: Un nou caz de coronavirus la Primăria Capitalei! Directorul unei companii municipale a intrat în contact cu 1.000 de persoane după ce a luat virusul

Violeta Alexandru, propusă la Muncă, a primit aviz negativ, ea nu a răspuns la telefon.


Victor Costache, propus la Sănătate, a primit aviz negativ.

El a fost prezent în sală și nu a avut mască de protecție. Costache a fost testat vineri pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

"Trăim vremuri care nu au mai existat nici în România, nici în Europa, nici în lume. Trebuie să avem grijă ca procedurile să nu ne omoare înaintea virusului", a spus Costache în comisie.

Au primit aviz favorabil Marcel Vela, la Interne, Nicolae Ciucă, la Apărare.

Cătălin Predoiu, propus la Justiție, Costel Alexe, la Mediu, și Ion Ștefan, la Dezvoltare, au primit aviz negativ, potrivit Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si