La lumina zilei, totul pare in regula pe cea mai noua autostrada din Romania. La lasarea serii, insa, apare o mare problema, care poate pune viata soferilor in pericol.

Autostrada Urbana este in bezna pe o distanta de 3 kilometri. Soferii spun asta inca de la inaugurare. Astazi, dupa saptamani la rand in care au sustinut ca acele cabluri au disparut din senin, reprezentantii Companiei Nationale de Infrastructura Rutiera au recunoscut.

Autostrada A3, în beznă. Cablurile de iluminat lipsesc, iar viața șoferilor e în pericol

Asta se intampla prin Noiembrie, anul trecut. Cu mult timp inainte ca autostrada sa fie deschisa. Surse din Ministerul Transporturilor sustin ca aceste cabluri se aflau pe tronsonul de 3 kilometri la care s-a lucrat inca din 2012. La acel moment, un alt constructor se ocupa de lucrari. Dupa ce a cerut Companiei de Drumuri mai multi bani si nu i s-au dat, acesta a plecat, lasand lucrarile neterminate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nimeni nu a verificat la acea data daca antreprenorul italian si-a facut treaba de toti banii.

Abia dupa ce acestuia i s-a reziliat contractul, Compania de Drumuri a constat ca .....aceste cabluri nu erau montate. In 2015, grecii de la Aktor au preluat lucrarile, dar nici ei nu s-au ocupat de sistemul de iluminat. Lasati in bezna, soferii nu pot evita gropile care au aparut deja pe cea mai noua autostrada.

Gropile vor fi astupate ...la Primavara. Si, in cel mai fericit caz, atunci vom avea si lumina pe toata Autostrada Urbana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si