Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 75, în zona localităţii Vârtop, judeţul Bihor, s-a produs o avalanşă ca urmare a creşterii temperaturilor, iar zăpada căzută pe carosabil blochează ambele sensuri de mers. Nu au rezultat victime sau daune materiale, iar în prezent se încearcă remedierea problemei şi degajarea drumului de către autorităţi.

Citeste si: Atenţionare de călătorie transmisă de MAE- Furtuni şi vânt pe mare, în Grecia; cursele maritime din mai multe porturi, suspendate

Tot în această dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, circulaţia rutieră este blocată pe DN6 Caransebeş – Herculane, la kilometrul 431+500 de metri(localitatea Armeniş), din cauza unui accident în care au fost implicate 2 autotrenuri. În urma evenimentului nu au fost victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat.

Potrivit Jandarmeriei Bihor, care a postat şi imagini de la locul intervenţiei, în zonă s-au produs de fapt două avalanşe.

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, a precizat că avalanşele s-au produs pe DN 75, între Vârtop şi Băiţa, la kilometrul 23.

Aceasta a mai spus că, date fiind condiţiile meteo şi de relief, "a fost prealertată staţia de pompieri Ştei, inclusiv personalul din tura liberă, pentru a putea interveni operativ în cazul în care vor exista victime".

Fiţi cu băgare de seamă, deci, în special dacă treceţi prin zonele montane. Din cauza temperaturilor care au urcat în ultima perioadă, asemenea situaţii s-ar putea repeta şi în alte zone.

La ora transmiterii acestei ştiri, se acţionează pentru deblocarea drumului.

Conform informaţiilor disponibile pe grupul de Facebook Infotrafic Bihor, şi drumul în zona Damiş este blocat din cauza zăpezii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si