Un bărbat, de 51 de ani, a ajuns la spital după ce a fost agresat fizic de fosta soție. El făcut deja demersuri pentru a obține un ordin de protecție pe numele femeii.

Citeste si: Bătaie în microbuz pentru aerul condiționat

Femeia, în vârstă de 47 de ani, și-a lovit fostul soț. În urma unor neînțelegeri, ea a început să arunce bucăți de gresie și tablă după el.

Bărbatul are răni serioase în zona coapsei piciorului stâng și în zona capului. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un bărbat a ajuns la urgență după ce a fost bătut de soție

Întâmplarea a avut loc în fața blocului individului. Fosta soție a omului a venit la geamul locuinței sale situate în municipiul Hunedoara și pe fondul unor neînțelegeri a pornit scandalul. Femeia s-a enervat, nu s-a putut stăpâni, și a aruncat după el cu o bucată de tablă metalică și o bucată de gresie.

Citeste si: Două femei s-au bătut într-un magazin. Una dintre ele a fost găsită plină de sânge și a fost dusă imediat la spital

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a sunat imediat la 112. În urma apelului la numărul unic de urgență, Poliția Municipiului Hunedoara a venit un echipaj care era responsabil cu patrula în zona respectivă.

bărbat bătut de soție la hunedoara
Bătaie la Hunedoara.[Sursa foto: PixaBay]

Victima a fost rănită în urma incidentului, astfel că a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, alegându-se cu răni serioase în zona coapsei piciorului stâng și în zona capului.

Citeste si: Urșii intră în bătaia puștii

„În data de 02.08.2021, în jurul orei 19:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fosta soție a venit la apartamentul său și produce scandal. Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că, la geamul locuinței sale situate în municipiul Hunedoara, a venit fosta soție, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Hunedoara, care, pe fondul unor neînțelegeri a aruncat o bucată de tablă metalică și o bucată de gresie în direcția reclamantului, provocându-i acestuia excoriații la nivelul coapsei piciorului stâng și în zona capului. De asemenea, bărbatul a mai reclamat că, în timpul acestui incident, i-a fost distrusă plasa anti-insecte de la geamul locuinței”, potrivit IPJ Hunedoara.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Claudia Puican, la un pas să fie luată la bătaie de Armin Nicoară! De la ce a pornit scandalul: „Dau cu tine de pământ”

Polițiștii au întocmit chestionarul de evaluare al riscului privind violența în familie și urmează să emită un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii în vârstă de 47 de ani. Oamenii legii au deschis și un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si