Aici sunt banii nostri, ai tuturor! Pentru aceste hartoape in care oamenii-si rup masinile, statul a platit aproape un milion si jumatate de lei. Drumul de care toti se plang are, totusi, un lucru al lui: a reusit sa bata doua recorduri absolute: timpul executiei si rapiditatea cu care s-a facut zob, apoi.

Marian Lungu, primar Schitu: „ Sa va explic. Deci,  contractul pe care il avemdin 2011. In perioada 2011- 2016 s-a asfaltat acest drum. Cinci ani la un drum”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Tot "esalonat" au si lucrat. Un calcul simplu le arata ca a fost facut construit un metru de drum, pe zi, contra sumei de 700 de lei. Si soseaua arata asa:

Ca un elev scos la tabla cu lectia neinvatata, primarul se fastaceste.

Edilul sustine ca e acoperit cu hartii. De cand a preluat fraiele primariei, a facut zeci de adrese, desi bataia de joc numita drum a fost inceputa in vremea cand era viceprimar.

Marian Florescu, patron firma constructii: „Amprenta timpului care a fost in aceasta peripoada a condus la niste degradari. La aceste degradari au mai ajutat si masinile de tonaj greu.

Portiunea de doi kilometri, care s-a deteriorat intr-un an, a venit la pachet cu o garantie de 25 de ani. Asadar, constructorul e bun de plata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si