A urmat un calvar pentru Iulia si Christian. Cei doi s-au dat de ceasul mortii cand si-au realizat neputinta. Au realizat ca erau in stare sa faca orice, sa mute si muntii din loc pentru a-si salva fetita, insa depindeau in totalitate de cadrele medicale in mainile carora se afla soarta bebelusei lor.

"Sistemul medical din Romania! Copilul meu se afla in stare grava, dar jur pe Dumnezeul meu ca voi merge pana in panzele albe.

Acum inteleg de ce DNA e o instituie hulita in Romania, retine prea multi oameni care fac rau!", scria, in acele momente de disperare de tata, Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook.

"In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. "Avea doar o banala febra", dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat! Eu, in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa.

Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti", a scris Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Supararea mare a venit din faptul ca, desi intr-o prima instanta parintii au incredintat micuta unor medici de la un spital de stat specializat in pediatrie, ajutorul primit nu a fost cel asteptat. Fetitei i s-a dat o pastila si a fost lasata acasa impreuna cu mamica ei. Doar sentimentul matern nu a lasat-o pe Iulia, sotia stiristului, sa doarma linistita. Aceasta, a doua zi, manata de un sentiment ciudat, si-a luat fetita si a dus-o la un spital privat.

"Cand au vazut fetita, specialistii de acolo ne-au certat si ne-au intrebat de ce am asteptat atata vreme. Au internat-o de urgenta pe Anais, cu suspiciunea de pneumonie. Fetita mea a fost in stare foarte grava! I-au administrat tratamente perfuzabile. Din fericire, insa, Anais este o luptatoare, ca taticul ei. Micuta mea a raspuns bine la tratament si organismul ei, puternic in ciuda varstei, s-a vindecat. E drept, a intrat pe mana unor medici redutabili si vreau sa profit de ocazie pentru a-l mentiona pe cel care a salvat-o, prof. dr. academician Dimitrie Dragomir. Anais este acasa acum, a fost externata si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat! Are manuta putin umflata de la perfuzii, dar se va face bine", a declarat Sabbagh in exclusivitate pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si