Bianca este din nou în centrul atenției, de această dată cu afirmațiile legate de sarcină.
Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a șocat cu afirmațiile pe care le-a făcut, după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată cu Bădălău.

Citeste si: Despărțirea momentului în showbiz. Gabi Bădălău a făcut anunțul: ”Rămânem amici”

Deși toată lumea se întreba ce are de gând să facă în privința sarcinii, Bianca a încercat să dezmințească zvonurile despre faptul că nu ar fi însărcinată.


„Probabil dacă o să rămân însărcinată o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a declarat Bianca Drăgușanu din studioul emisiunii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam. De la ce a pornit totul

Bădălău a sunat-o pe Bianca chiar în platoul emisiunii

Bianca Drăgușanu a decis să se separe de Gabriel Bădălău, deși toată lumea ar fi crezut că cei doi ajung la altar cât de curând.

Ruptura a apărut după ce diva l-a surprins în compania unor dame, la o petrecere organizată de Florin Salam.
În timp ce se afla pe canapeaua de la Teo Show, Bianca a fost sunată chiar de Gabi Bădălău, însă, pentru a evita convorbirea, i-a pasat telefonul moderatoarei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere. Diva vrea să dea lovitura pe plan financiar

"Te iubesc! Știi bine că ești nevasta mea", i-ar fi spus Bădălău la telefon Biancăi Drăgușanu la o zi după aceasta a anunțat că relația a luat sfârșit.

"Eu îmi doresc un bărbat asumat.(...) Cred că amândoi avem nevoie nevoie de timp. Este un om foarte blând, dar nu știe ce vrea", a conchis Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si