Miliardarul si filantropistul Bill Gates, cofondator la Microsoft este demonstativ: a sustinut pe 8 iunie o coferinta de presa, lânga un cotet de gaini amplasat la etajul 68 al cladirii 4 World Trade Center Tower, din cartierul Manhattan, New York. La conferinta, Bill Gates a anuntat ca va face un act de caritate: doneaza 100.000 de gaini tarilor in curs de dezvoltare, cu scopul admirabil de a pune capat saraciei extreme.

Totusi, oferta nu a fost primita cu entuziasm de Bolivia, al carui Executiv a declarat ca miliardarul ar tebui sa studieze mai indeaproape sectorul de avicultura al tarii, care este extrem de prosper.

 

"Cum poate să creada ca traim ca acum 500 de ani, fara sa stim cum funcţioneaza producţia? Crede oare ca traim în mijlocul junglei?", le-a spus, furios, jurnalistilor, Cesar Cocarico, Ministrul Dezvoltarii bolivian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

Asociatia de Productie in Avicultura din Bolivia a anuntat ca tara produce 197 de milioane de gaini anual si exporta aproape 36 de milioane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si