De obicei, Black Friday are loc în luna noiembrie și este unul dintre cele mai așteptate eveniment de shopping. Anual, marile magazine din România vin cu reduceri și oferte greu de refuzat.

Vezi când va începe Black Friday 2022 la Emag, Flanco și Evomag!

Când începe Black Friday 2022 la Emag?

Black Friday 2022 are loc în România, cu două săptămâni mai devreme decât în Statele Unite ale Americii, unde reducerile încep imediat după Ziua Recunoștinței.

Black Friday este cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, unde vei găsi cele mai bune reduceri la multe dintre obiectele pe care îți dorești să ți le achiziționezi.

Emag.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România. Anual, acesta este primul care dă startul reducerilor de Black Friday. Această dată o adoptă majoritatea retailerilor, însă cu mici modificări.

În cadrul evenimentului anului în E-commerce și Digital Marketing, Seniorul VP Commercial eMAG, Stejara Pircan, a anunțat când va începe Black Friday la Emag. Așadar, Black Friday Emag.ro va începe vineri, pe 11 noiembrie.

Citeste si: Black Friday: Cum poți să găsești cele mai mari reduceri! Sfaturi utile

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

[Sursa foto: PixaBay]

Mai mult, reducerile vor începe la prima oră a dimineții, mai exact la ora 07:00 sau 08:00. În plus, va fi publicată cu o zi înainte o listă cu cele mai atractive reduceri.

Când începe Black Friday 2022 la Flanco?

Flanco.ro este un alt retailer mare din România, care anual vine cu reduceri uriașe de Black Friday.

Marele magazin va veni cu oferte de nerefuzat, iar catalogul cu reduceri va fi publicat în seara zilei de 10 noiembrie.

Magazinul Flanco.ro va organiza campanii de reduceri pe toată perioada lunii noiembrie, iar pe data de 11 a acestui luni va veni cu oferte de Black Friday 2022. În anii trecuți, Flanco.ro a venit cu mari reduceri la electrocasnice mari și mici, televizoare, telefoane mobile și laptopuri.

Citeste si: Black Friday 2022: Sfaturi pentru a prinde cele mai bune oferte

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

[Sursa foto: PixaBay]

Când începe Black Friday 2022 la Evomag?

Și Evomag.ro  a făcut marea dezvăluire cu privire la data la care se va da startul celor mai mari reduceri de Black Friday 2022. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Anul acesta, Evomag.ro a început campania de reduceri de Black Friday pe 28 octombrie şi va dura până la data de 27 noiembrie. Mai mult, în această campanie vor fi 4 runde de reduceri, iar retailerul a mai precizat că ca dubla spaţiul de depozitare şi măreşte stocurile de Black Friday cu 50%.

Citeste si: Whisky-ul, cea mai cumpărată băutură de Black Friday

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

Black Friday 2022. Când începe la Emag, Flanco și Evomag

[Sursa foto: PixaBay]

A 12-a ediție Black Friday în România

Black Friday sau „Vinerea Reducerilor” se află la cea de-a 12 ediție și de câțiva ani a devenit foarte popular și la noi în țară. Multe dintre magazinele și retailerile din țară oferă reduceri uriașe cu ocazia acestui eveniment.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si