O zi intreaga impreuna

In cazul in care ziua partenerului tau nu pica in weekend, situatie in care cel mai probabil tot impreuna ati fi stat, si daca el nu merge la munca, il poti suprinde cu o zi impreuna. Mai mult ca sigur va prefera sa mai doarma putin, asa ca imbraca-te ca pentru job si pleaca. In loc sa mergi la munca, da o fuga pana la localul sau favorit si suprinde-l cu preparatul sau preferat si o cafea mare.

Lucrati de acasa? Chiar mai bine! Da o comanda sanatoasa si petreceti ziua in pijamale uitandu-va la filme!

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Un cadou senzual

Probabil ati mai avut discutii despre explorarea limitelor sexuale impreuna sau separat, dar el a renuntat din frica de a nu te incomoda sau chiar rani. Daca te simti confortabil cu asta, poti sa-i programezi o sedinta la un salon de masaj erotic chiar de ziua lui. O astfel de experienta il va relaxa si infierbanta in asemenea hal incat cu greu vei mai avea parte de somn in noapte respectiva, noi te-am avertizat.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu vrei totusi sa-l lasi singur de ziua lui? Foarte bine, exista si optiunea de a primi un masaj erotic pentru cupluri si sa va bucurati impreuna de aceasta desfatare.

Planuieste o seara cu baietii

Daca petreceti intr-adevar tot timpul impreuna, de ziua lui poti da dovada de maturitate si sa-i oferi un cadou care nu te pune pe tine sau relatia voastra in primul plan.

De ce sa nu-i oferi o seara alaturi de prieteni? Pregateste cateva cutii de pizza, bere, gustari si un film bun si invita-i prietenii. O seara in compania lor il va destinde cu siguranta.

Nu e fanul meciurilor sau al filmelor? La fel de bine va puteti invita prietenii comuni pentru o petrecere surpriza si o seara de jocuri de societate. Ai grija sa gatesti in prealabil felul sau preferat de mancare!

Citeste si: Un nou record mondial: Aceasta este mașina care a depășit viteza de 500 km/h!

Planuieste o activitate departe de casa

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

In cazul in care amandoi ati facut gaura in canapeaua din sufragerie in acest an si tanjiti dupa ceva activitati in afara domiciliului, poti planui una dintre urmatoarele surprize de ziua lui.

O plimbare cu bicicletele, fie ele si inchiriate, va face minuni pentru buna voastra dispozitie, iar un picnic in natura va fi o modalitatea inedita de a marca aniversarea lui. Nu-i stilul vostru? Un oras pe care nu l-a vazut de mult sau poate chiar o excursie la cumparaturi in care tu ii cumperi tot ce-si doreste s-ar putea sa aiba acelasi efect benefic.

Nu in ultimul rand, pentru pasionati, o idee excelenta ar fi si o degustare de vinuri sau bere. Poti vizita cateva crame alaturi de el sau poti alege cele mai bune baruri pe care le puteti incerca intr-o zi. Nu vrei sa stai in spatele volanului toata ziua sau sa mergi cu transportul in comun? Fa o selectie de bauturi si organizeaza o degustare chiar la voi in apartament. Nu uita de branzeturile fine sau de carnaciorii de bere!

Ziua lui e doar o data pe an si va aprecia cu siguranta efortul!

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Ce filme au ajuns pe lista câștigătorilor la Oscar? Ce s-a întâmplat cu nominalizările primite de „colectiv”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si