Căpșuni cu zahăr. Mulți dintre noi alegem să punem zahăr pe căpșuni și să le consumăm ca un desert răcoros de vară. Căpșunile sunt bogate în substanțe nutitive, extrem de benefice pentru sănătatea noastră și pentru buna funcționare a organismului nostru.

Citeste si: Dulceaţă de căpşuni reţetă: Secrete şi trucuri pentru gospodine

Căpșuni cu zahăr. Aceste fructe au cel mai mare conținut de nutrienți, printre aceștia numărându-se vitamina C, potasiul, manganul, folatii, fibrele și antioxidanții.

Căpșuni cu zahăr

Zahărul anulează nutrienții și vitaminele

Zahărul practic anulează toți acești nutrienți și vitamine. Probabil nu vă așteptați, însă zahărul este ingredientul care provoacă cel mai mare număr de dependenți la nivel mondial.

Citeste si: Căpșuni românești. Cum le recunoști. Nu te lăsa înșelat la piață!

Căpșuni cu zahăr. Zahărul este considerat de specialiști mai periculos decât alcoolul și țigările. Tot zahărul se face responsabil pentru diabet, bolile de inimă și chiar pentru cancer.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie care a cumpărat un dulap vechi de pe Facebook a rămas fără cuvinte când a văzut ce se afla în interiorul acestuia- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Căpșuni cu zahăr

Căpșunile, bombă de sănătate

În scop terapeutic sunt folosite atât frunzele, cât şi rizomul şi fructele căpşunului. Planta şi fructele sunt bogate în vitamine (C, B1, B2, E), acid salicilic, elagic şi pantotenic, proteine, săruri de potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, sodiu, proteine şi zaharuri.

Căpșuni cu zahăr

Citeste si: Salata de roșii. Greșeala pe care o fac mulți atunci când o prepară

Căpșuni cu zahăr. Astfel, căpşunele sunt recomandate pentru tratarea reumatismului, afecţiunilor renale, gutei, constipaţiei, hipertensiunii arterioare, tulburarilor hepato-biliare, eczemelor, insomniilor, acneei, obezităţii şi a multor altor afecţiuni.

Citeste si: Inghetata dupa reteta Oliviei Steer. "E cea mai simpla, rapida si sanatoasa"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si