Infractorii au luat din locuintã mai multe bunuri, printre care şi bijuterii, dar şi arm demnitarului. Anchetatorii au un cerc de suspecþi, dar nu au reþinut nicio persoanã pînã în acest moment.

Spargerea a avut loc azi-noapte, la locuinţa lui Niculae Bădălău, din oraşul giugiuvean Bolintin-Vale. Toată familia dormea în momentul în care hoţii au intrat în casă. Abia dimineaţă, în jurul orei 9, soţia senatorului şi-a dat seama că au fost victimele unui jaf şi a alertat poliţia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel mai probabil, tâlhării s-au căţărat pe gard, au sărit apoi în curtea senatorului şi au intrat în casă. De acolo, au furat mai multe bunuri, printre care şi nişte acte.

Straniu este că, fix în noaptea spargerii, camerele de supraveghere au fost oprite. Oamenii legii au luat imagini de pe camerele montate pe o clădire din apropiere. Pentru a da de urmă infractorilor, anchetatorii au luat mai multe probe de la locul faptei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si