”Nici acum nu-mi vine să cred, mă uit la Cornelia și nu-mi vine să cred că e acolo. Ieri au plecat, la mall.(...) În ultimul timp, a cam fost dată la o parte. N-a mai cântat, n-a mai fost cerută. Și eu am tot încercat să mai cântăm împreună. Pe la șapte și jumătate, m-a sunat Alexandru țipând. În secunda aia mi s-a pus o durere îngrozitoare în piept.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

Am ieșit afară gol, eram zăpăcit, nu mai știam ce se întâmplă. Țipa să vin repede, că mama moare. M-am dus repede la spital și până l-a urmă i s-a pus un stent și în momentul în care a ieșit, imediat după operație, a țipat rău de tot.

Și la un moment dat n-a mai știut nimic de ea. Și medicii au resuscitat-o", a declarat Aurel Pădureanu, într-o emisiune TV, conform dcnews.ro.

Citeste si: VIDEO| Cornelia Catanga, în depresie după plecarea fiului său din țară! Detalii de ULTIMĂ ORĂ de la Spitalul Florească: Nu mai mănâncă, nu mai doarmea şi a slăbit mult


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si