Matthew Perry, celebrul actor din serialul "F.R.I.E.N.D.S", a murit pe data 28 octombrie 2023. La aproape două luni de la tragicul eveniment, au fost dezvăluite rezultatele autopsiei. De ce a murit Matthew Perry? 

Cauza morții lui Matthew Perry

Celebrul actor din serialul "F.R.I.E.N.D.S", Matthew Perry, a fost găsit fără suflare în apartamentul său, pe data de 28 octombrie 2023.

Actorul avea vârsta de 54 de ani.

La aproape două luni de la tragedia care i-a uimit pe toți fanii serialului, dar și întreaga lume, rezultatele autopsiei lui Matthew Perry au fost dezvăluite.

Se pare că actorul a murit din cauza unui supradoze de ketamină, produs cunoscut pentru utilizarea în domeniul anestezic. Ketamina poate fi folosită atât ca medicament, cât și ca drog, potrivit specialiștilor.

matthew perry pe scena lansare carte

Actorul Matthew Perry

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Raportul toxicologic al lui Matthew Perry au dezvăluit că actorul ar fi suferit o supradoză de ketamină. Actorul se pare că realiza terapie prin infuzie cu acest produs. Supradoza de ketamină a condus la o suprastimulare cardiovasculară și depresie respiratorie, cauze care au condus la moartea actorului. 

Rezultatele aceluiași raport toxicologic au demonstrat că în organismul actorului nu s-au regăsit substanțe precum alcool sau alte droguri.

Actorul Matthew Perry se pare că a consumat droguri de-a lungul vieții. La momentul morții, Matthew Perry avea 19 luni de când nu mai consumase astfel de substanțe.

Citește și: VIDEO- Matthew Perry a fost condus pe ultimul drum. Colegii din „Friends” i-au fost alături la ceremonia din Los Angeles

matthew perry tanar camasa albastra

Matthew Perry în tinerețe

[Sursa foto: Facebook]

Matthew Perry, celebrul actor din serialul "F.R.I.E.N.D.S" 

Matthew Perry a cunoscut celebritatea în urma serialului "F.R.I.E.N.D.S", care a dezvăluit, timp de 10 sezoane, povestea unui grup de prieteni. Actorul l-a interpretat pe Chandler Bing.

Personajul interpretat de Matthew Perry a ajuns la inima fanilor pentru firea amuzantă, modalitatea prin care ieșea din orice încurcătură, dar și pentru relația cu Monica Geller, partenera din peliculă, personaj interpretat de Courteney Cox.

Matthew Perry a avut o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Actorul lucra la un nou film înainte să moară. Din păcate, Matthew Perry nu a apucat să termine filmările.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si