Un sătmărean a filmat în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului o persoană căzută pe asfaltul rece, cel mai probabil aflată în stare de ebrietate.

Potrivit bărbatului care a filmat întreaga întâmplare, persoana căzută în fața spitalului nu ar fi primit niciun fel de îngrijire din partea niciunuia dintre angajații spitalului, ai SMURD sau ai Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare.

Bărbat surprins la pământ în fața Spitalului din Satu Mare

Bărbatul care a filmat momentul a zis: „Moare omul în față la UPU la Satu Mare”.

Acesta pare contrariat din cauza temperaturilor foarte scăzute care i-ar putea pune în pericol viața, în cazul unei hipotermii. Bărbatul spune că este o lipsă de empatie din partea angajaților medicali și a agenților de pază. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fața Unității de Primire Urgențe din Satu Mare apar de cele mai multe ori persoane fără adăpost, indiferent de anotimp, care cer ajutor pacienților, vizitatorilor sau aparținătorilor. De cele mai multe ori se află sub influența băuturilor alcoolice sau chiar a altor substanțe.

Citește și: ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, preluat cu elicopterul SMURD după o criză cardiacă

Personalul medical și cel de bază s-a obișnuit cu aparițiile acestor persoane și spun că nu au cum să le ajute în astfel de situații, fiind cazuri sociale de cele mai multe ori.

Până în acest moment, Spitalul Județean Satu Mare nu a venit cu o reacție oficială, potrivit Presasm.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si