Iată ce accesorii să porți în funcție de zodie:

Berbec

Persoanele născute sub semnul zodiei Berbec sunt pasionale, curajoase, vesele și spontane. Sunt atrase de bijuterii deosebite, cu forme inedite, iar pietrele norocoase sunt cele de culoare roșie sau portocalie. Culoarea caracteristică este roșu aprins, iar accesoriile cu formă de stele sau de soare le poartă noroc.

Taur

Taurilor le place luxul. Astfel, pentru orice nativ din această zodie, o bijuterie prețioasă este un talisman. Verdele este culoarea care le hrănește spiritul, iar smaraldul este piatra caracteristică. Fiind un semn de pământ, un breloc sau un pandantiv din lut le va purta noroc.

Citește și: Mărțișor 2023. Cu cât a ajuns să se vândă în acest an un mărțișor?

Gemeni

Obiectele norocoase pentru o persoană născută în zodia Gemeni sunt portofelele și gențile cu imprimeuri cu păsări. Violetul este culoarea norocoasă pentru Gemeni, deci o bijuterie cu ametist poate fi o alegere inspirată.

Rac

Accesoriile sub formă de animale marine sunt caracteristice acestei zodii, iar perlele îi atrag bunăstarea financiară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Leu

Leii sunt născuți pentru a fi vedete, așa că tot ce e strălucitor le este caracteristic, potrivit Best Life. Simbolurile în formă de pisică le poartă noroc, iar bijuteriile masive din aur le atrag energia pozitivă.

Pietrele norocoase pentru nativii din zodia Leu sunt rubinul, chihlimbarul și topazul.

Fecioară

Cerceii sunt accesoriile caracteristice acestei zodii, iar obiectele cu pietre îi poartă noroc.

Citește și: Cum purtăm accesoriile aurii

Balanță

Păsările le aduc noroc Balanțelor, iar un talisman sau un pandantiv reprezentând o rândunică le atrage dragostea şi succesul în carieră. Piatra prețioasă caracteristică este jadul, considerat simbolul iubirii.

Scorpion

Scorpionii sunt protejați de pandantive sub formă de corpuri cerești și inele sub formă de șerpi. Cristalul norocos al Scorpionului este ochiul de tigru, o piatră ce simbolizează puterea asupra sexului opus.

Săgetător

Granatul este considerat cel mai important talisman al Săgetătorilor. De asemenea, le poartă noroc pandantivele cu sidef.

Capricorn

Culoarea roz are o influență extrem de pozitivă asupra nativilor acestei zodii. Piatra norocoasă este granatul, iar rubinul le alungă stresul la care sunt predispuși, le readuce puterea fizică și psihică și le deschide calea către succes.

Vărsător

Accesoriile sub formă de păsări le poartă noroc Vărsătorilor, iar buburuzele le aduc dragoste și armonie în cuplu. Piatra zodiei este ametistul, care stimulează gândirea pozitivă și liniștește gândurile negative.

Pești

Un breloc sau un pandantiv cu delfin le va purta noroc, iar ametistul este piatra caracteristică a zodiei, o piatră care stimulează vindecarea pe toate planurile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si