Simona Halep, de origine constănțeană, a început să se focuseze pe domeniul afacerilor. Aceasta a fost nevoită să ia o pauză de la tenis, sportul care a pus-o în lumina reflectoarelor, în urma suspendării pentru dopaj.

Simona Halep are o clinică proprie de kinetoterapie

În vârstă de 32 de ani, Simona Halep a inaugurat o afacere în domeniul medical. Această afacere este reprezentată de o clinică de recuperare și întreținere fizică.

Afacerea a fost inaugurată în orașul natal, Constanța.

Simona Halep are o clinică proprie de kinetoterapie, unde va putea să se recupereze după turnee, atunci când va reveni în circuitul WTA. 

Simona Halep își promovează afacerea, fiind distribuite fotografii și informații pe rețelele de socializare.

Ce avere are Simona Halep. Sportiva se află în Top 5 cele mai bogate femei din România

Ce avere are Simona Halep. Sportiva se află în Top 5 cele mai bogate femei din România

  „Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub indrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemulului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi.

Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”,   este anunțul de pe pagina de Instagram a clinicii.

În urma situației neplăcute pe tema dopajului, Simona Halep este tot mai implicată în afaceri. Aceasta face investiții considerabile, chiar dacă veniturile s-au diminuat, nemaiputând participând la turneele de tenis.

De asemenea, Simona Halep a preluat controlul asupra unor afaceri ale familiei sale. Aceasta a devenit asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța. Una dintre ele are autorizație pentru construcția unui hotel.

Simona Halep

Simona Halep

[Sursa foto: Facebook-Simona Halep]

Ce avere are Simona Halep?

Simona Halep a preluat recent 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep. Fratele său a rămas cu 20% din părțile sociale, dar și cu funcția de administrator. 

Citește și: Simona Halep răspunde comentariului acid al Serenei Williams. ,,Unele jucătoare fac aceste comentarii urâcioase la adresa mea pentru că le-am bătut''

De asemenea, societățile firmelor desfășoară activități în domeniu imobiliar și hotelier. Exercițiul financiar aferent anului 2021 arată cifră de afaceri aproximativ 800.000 euro și profit 210.000 euro, potrivit Ziuaconstanța.ro

Simona a strâns peste 40, 2 milioane de dolari din premii pe parcursul carierei sale. O bună parte din bani a fost investită în imobiliare, potrivit Prosport.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si