Ce facultate urmează Mihai

Mihai Cristian Capriceană are vârsta de doar 19 ani, dar este cât se poate de determinat să-și găsească aleasa în cadrul emisiunii Casa iubirii, de la Kanal D.

Tânărul este din București și studiază la Drept. Acesta se descrie ca fiind comunicativ, amuzat și foarte optimist.  

Citeste si: Violență extremă într-o școală din Iași, în timpul unei pauze

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mihai Cristian Capriceană pășește cu mult curaj în cea mai nouă emisiune de dating din România și este încrezător că va avea noroc să fie o fată pentru el în Casa Iubirii.

Cristian vrea să-și găsească jumătatea în Casa Iubirii

Cum nimic nu este mai frumos decât să îți trăiești viața alături de o persoană pe care o admiri și pe care o prețuiești, concurentul nu-și va pune bariere în găsirea partenerei ideale.    

„Îmi doresc ca în Casa iubirii să îmi găsesc jumătatea”,  a spus el. 

Citeste si: Lentilele viitorului, la un pas de realitate

Cel mai nou show de dating din România poate fi urmărit pe Kanal D de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

Telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească pe cei 14 concurenți și să fie alături de ei în călătoria lor de a-și găsi sufletul pereche.

Aceștia vor trece printr-o serie de încercări și vor avea o zi specială dedicată „confesiunilor”, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în Casa Iubirii, alături de ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si