Eliza Iliescu, care mai are foarte puțin și împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București. 

Citeste si: Diferență uriașă de notare la Evaluarea Națională :Lucrarea unui elev din Prahova nota inițial cu 5.50 la Limba română, a primit 9.25 după contestație

Cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat, fiica celei mai bătrâne mame din România a declarat că nu are absolut deloc emoții, deoarece aceasta consideră că s-a pregătit foarte bine.

Acum, după afișarea notelor de la examenul maturității, Adriana Iliescu, mama tinerei domnișoare, a mărturisit care au fost notele obținute de fiica ei la BAC și ce își dorește să urmeze după absolvirea liceului.

Ce notă a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza a fost șefă de promoție

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Edu.ro Rezultate contestaţii BAC 2022: Când se publică online notele finale?

”Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”,  a dezvăluit Adriana Iliescu pentru jurnaliștii de la  impact.ro.

Eliza vrea să urmeze cursurile a două facultăți

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de a susține probele examenului de Bacalaureat, Eliza a povestit despre planurile ei de viitor și a dezvăluit care sunt facultățile la care se gândește să se înscrie.

Citeste si: Admitere Medicină 2022: Când are loc examenul la UMF Bucureşti, Cluj, Târgu Mureş, Iaşi, Sibiu şi Craiova?

"Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie.

Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei"  a dezvăluit adolescenta.

Citeste si: Admitere Universitatea Bucureşti: La ce facultăţi se poate intra pe bază de dosar?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si