Iată câteva idei de activități cu prietenii, în orice perioadă:

Seară de jocuri

Este o idee excelentă, mai ales pentru serile reci de iarnă, când statul la terase și plimbările în parc ies total din discuție. Adună-ți prietenii, luați ceva bun de mâncat și jucați ceva împreună. Vei vedea că serile de genul acesta pot fi extrem de distractive și chiar puteți rămâne cu câteva momente memorabile, de care să vă amintiți peste ani.

Pe OnePuff vei găsi câteva idei de jocuri cu care distracția și voia bună sunt garantate.

Activități sportive

Sportul este bun pentru sănătate, însă poate fi și distractiv dacă este făcut împreună cu prietenii. Puteți ieși la un tur cu bicicletele, la jogging, la fotbal, tenis ori baschet, în funcție de cât de mare este cercul tău de apropiați. În felul acesta puteți petrece câteva ore excelente împreună, în care să împușcați mai mulți iepuri dintr-o lovitură. 🙂

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Coreea de Nord a deschis focul în zona maritimă. Mai multe insule din Coreea de Sud au fost evacuate

Cinema sau teatru

Într-adevăr, cu atâtea platforme de filme și seriale este foarte la îndemână să te uiți la ceva ce-ți place de pe canapeaua ta, însă mersul la cinema are farmecul lui, iar când vezi un film nou în compania prietenilor, experiența poate fi mult mai plăcută. Consultați programul cinematografelor și alegeți un film care să fie pe placul tuturor ori- și mai bine- mergeți la teatru.

Sesiune de shopping

Și mersul la shopping poate fi distractiv, atunci când sunteți în gașcă. Vă puteți petrece câteva ore bune în mall și acum chiar e o idee bună să faceți asta, având în vedere că a început perioada reducerilor de după sărbători. Iar după ce vă umpleți plasele, încheiați ziua la mall cu o cafea sau cu un cocktail.

Citește și: Ajunul Bobotezei 2024: Ce nu este bine să faci pe 5 ianuarie? Tradiții și obiceiuri românești

Explorați locuri noi în oraș

Cu siguranță că aveți o listă lungă de obiective pe care nu ați reușit să le bifați până acum sau care s-au deschis de curând. Poate fi o cafenea nouă, un restaurant, un muzeu sau o expoziție- variantele sunt nenumărate și puteți să vă stabiliți câte un loc pentru fiecare zi în care vreți să petreceți timp împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si