Chef Jefferson reinventeaza banalele mancaruri asiatice: cu migala unui artist, combina carnea de sushi, orezul asiatic, foile nori si sosul de soia cu ingredientele folosite in preparate din Italia si Franta.

Carnea de vita black angus o serveste aproape cruda. Dupa ce flambeaza topping-ul, chef-ul taie preparatul in role. Bucatile gustoase ajung apoi pe o frunza de bambus. Aromele asiatice sunt completate de cele foaie gras, capriciul culinar de lux al francezilor.

Mixul devine si mai aparte dupa o ploaie de susan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Carnea de magar are un continut bogat de fier si omega3. Pretul e pe masura beneficiilor: un kilogram costa 120 de lei. La restaurant, ospatul ospatul va costa in jur de 80 de lei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si