Pe parcursul timpului, luna a fascinant constant oamenii. La fiecare 29,5 zile, luna traversează un ciclu lunar, în funcție de poziția relativă pe care o are față de Pământ și de Soare. Această poziție este și cea care determină fazele lunii, printre care se află și primul pătrar.

Prima fază a lunii este Luna Nouă, urmată de Luna Plină. celelalte șase faze ale lunii sunt cunoscute sub denumirea de primul pătrar, ultimul pătrar și ultimul sfert.

Aceste faze apar între Luna Nouă și Luna Plină.

Citește și: Fazele lunii în iunie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

luna, primul patrar luna, semnificatie primul patrar

Fazele lunii 

[Sursa foto: Unsplash]

Semnificații mistice când luna intră în primul pătrar

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au crezut că modul în care Luna apare pe cer are anumite efecte mistice asupra Pământului și asupra tuturor ființelor de pe el. Primul pătrar este înconjurat de superstiții. Se spune că perioada în care apare pe cer este perfectă pentru a-ți face intențiile cunoscute față de o persoană sau față de o anumită acțiune, de exemplu cea de a te muta în alt oraș. Se spune că această perioadă le dă oamenilor un impuls.

Cei care au nutrit anumite sentimente pe parcursul Lunii Noi au parte de roadele acestora în perioada primului pătrar.

Este o perioadă în care unii oameni au parte de clarificări asupra vieții și asupra celor din jurul, în special asupra sentimentelor față de aceștia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Ce ne aduce Jupiter în Gemeni? Andreea Dincă ne spune cum vor fi influențate zodiile

Ce nu trebuie să faci când luna e în primul pătrar

Primul Pătrar este o fază importantă a Lunii, de aceea există o sumedenie de lucruri pe care se spune că este bine să le facem în aceste zile.

Nu este recomandat ca în aceste zile să se înceapă diete, cure de slăbire sau să aibă loc schimbări drastice și bruște asupra organismului, pentru că rezultatele ar putea fi descurajatoare iar eforturile, chiar dacă sunt mari, ar putea rămâne fără rezultat. Nici epilările la salon nu ar fi eficiente în perioara Primul Pătrar.

Petru că această perioadă facilitează acumularea apei în organism, nu este bine să o traversăm fără a consuma multe ceaiuri și fără a acorda o atenție sporită somnului și odihnei.

luna, primul patrar luna, semnificatie primul patrar

Semnificații mistice ale primului pătrar. 

[Sursa foto: Unsplash]

Ce zodii sunt afectate în această perioadă

Fazele lunii  au o influență considerabilă asupra zodiilor și pot determina schimbări în modul în care unii nativi aleg să se comporte sau să vadă viața. Fazele lunii pot avea un impact semnificativ chiar și asupra carierei unei persoane.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În perioada în care primul pătrar al corpului ceresc este vizibil de pe Pământ, zodiile pot avea parte de o mai bună comunicare în viața de cuplu și chiar cu întreaga familie. Totuși, pentru anumiți nativi pot apărea piedici în ceea ce privește cariera. Asta nu înseamnă că trebuie să se aștepte la vești proaste, însă poate urma o perioadă solicitantă și plină de provocări din punct de vedere profesional.

Primul pătrar pe cer poate face ca o parte dintre nativii zodiacului să își analizeze viața mai bine și să găsească puterea de a schimba acele aspecte de care nu sunt mulțumiți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si